Hírek

 • HIRDETMÉNY

  16November

  HIRDETMÉNY


  Balatonendréd

  a településkép védelméről szóló 8/2019. (V.29.) Önkormányzati rendeletmódosítás véleményezési szakaszának pertnerségi egyeztetéséről

  Tájékoztatjuk a Balatonendréd község közigazgatási területén lakóhellyel vagy ingatlantulajdonnal rendelkező magánszemélyeket, székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalkozásokat, a bejegyzett érdekképviseleti és civil szervezeteket, valamint a településen működő egyházakat, hogy Balatonendréd Község Önkormányzatának képviselő-testülete kezdeményezte a

  településkép védelméről szóló rendelet-módosítását.

  Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a 39/2021. (XI. 2.) határozattalelfogadott településkép-védelmi rendelet tervezett módosítása a www.balatonendred.hu- honlapon megtekinthetők.

  A pertnerségi egyeztetés szabályairól szóló 6/20217.(III.9.) önkormányzati rendelet az önkormányzat honlapján megtekinthető.

  Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII.2.) Kormányrendelet alapján a veszélyhelyzet idején a lakossági fórum megtartására nincs lehetőség, ezért a partnerek a fenti Komrányrendeletnek megfelelően a településkép védelméről szóló rendelet módosítását a hirdetmény közzétételétől számított 15 napon belül (2021. december 1-ig) véleményezhetik a Polgármesternek címzett, ügyfélkapunk keresztül benyújtott, illetve elektronikus levélben ( polgarmester@balatonendred.hu ) vagy postai úton írásban (8613 Balatonendréd, Fő utca. 75.) a fenti címre benyújtott, indoklással ellátott véleményében.

  Balatonendréd, 2021. november 15.


  Késmárki Tibor

  polgármester

Ugrás az oldal tetejére