Hírek

  • Felhívás - Iskolaőr

    12Augusztus

    Felhívás - Iskolaőr


    JELENTKEZZEN ISKOLAŐRNEK!

    A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársakat keres iskolaőri állás betöltésére Somogyvár, Balatonszentgyörgy, Balatonföldvár, Kéthely, Látrány, Marcali, Siófok (2fõ), Vése, Szentbalázs településekre. Az iskolaőr feladatának ellátása során közreműködik a nevelési- oktatási intézmények rendjének fenntartásában, intézkedésre és kényszerítő eszközök használatára jogosult.

    A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várjuk. Feltétel a magyar állampolgárság, az állandó bejelentett belföldi lakóhely, valamint az egészségi, fizikai, pszichikai alkalmasság és az erkölcsi bizonyítvány megléte.

    A felvételt nyert pályázók 3 hetes iskolaőri képzésen vesznek részt. A felvett jelentkezők a Somogy Vármegyei Rend6r-főkapitányság munkavállalói állományába 3 hónap próbaidő kitöltésével kerülnek felvételre.

    A jelentkezési határidő folyamatos, a meghirdetett állások betöltéséig.

    A pályázatot postai úton a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat részére: 7400 Kaposvár, Szent Imre utca 14/C, elektronikus úton a karrier@somogy.police.hu e-mail címre kell benyújtani.

    A jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a Somogy Vármegyei Rendőr- főkapitányság Humánigazgatási szolgálatán a 06/82 502-700 /27-31-es telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

Ugrás az oldal tetejére